وی افزود: مسئولان افزایش نرخ تورم و مسائل اقتصادی دیگر را بهانه برای عدم پرداخت حقوق کارگران قرار میدهند. سوال ما این است که این افزایش قیمتهای و افزایش نرخ تورمی که امروز داریم هم به خاطر افزایشدستمزد کارگران است؟ امروز هیچ نسبتی میان دستمزد کارگران و حداقل درآمد لازم برای زندگی وجود ندارد.
حبیبی در پایان خواستار پیگیری ستاد امر به معروف و نهی از منکر به منظور پیگیری حقوق جامعه کارگری شد و آن را در چارچوب مطالبه گری از مسئولان و امر به معروف آنها دانست.
همچنین ناصر چمنی، رئیس کانون عالی انجمن صنفی کارگری کشور در این نشست گفت: ما احساس میکنیم در کشور هیچ کس حامی جامعه کارگری نیست. قانون کاری هم که داریم هیچ اثرگذاری در گرفتن حق و حقوق کارگران ندارد و جامعه کارگری از آن هیچ استفادهای نمیکند. الان زمانی است که باید از شعارها فاصله بگیریم و عملیاتیتر وارد این مسائل شویم.
وی افزود: در حال حاضر وضع جامعه کارگری خوب نیست. بهترین کمک ستاد امر به معروف این است که به ماجرا ورود کرده و از جامعه کارگری حمایت حقوقی کند. یک کمیته با مشارکت ستاد امر به معروف تشکیل دهیم و از این طریق حقوق کارگران را از نهادها و سازمانهای مربوطه پیگیری کنیم. جامعهای که فقیر باشد امر به معروف و نهی از منکر به درد آن نمیخورد و این یک واقعیت است.
پس از ارائه نظرات نمایندگان جامعه کارگری، حجت الاسلام محبی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور اظهار داشت: مشکلات اخیر جامعه کارگری را تا حد توان در ستاد امر به معروف پیگیری خواهیم کرد و تلاش میکنیم که مطالبات را به گوش مراجع قضایی برسانیم. امروز علاوه بر پیگیری مطالبات معیشتی باید تلاش کنیم که کرامت کارگران نیز حفظ شود. مثلا ایستادن در صفهای طولانی و دادن سبدهای معیشتی به نحوی که تاکنون انجام شده خلاف کرامت و شان کارگر و تمام اقشار در کشور است.
وی افزود: قانون کار هم با توجه به مطالبی که مطرح شد باید اصلاح شود. نقاط مبهم در قانون کار فعلی که باعث تفسیرهای معوج شده را بررسی کنید و پیشنهاد بیاورید که به چه شکل میتوان این قانون را اصلاح کرد تا بحث اصلاح قانون کار را نیز در دستور کار بگذاریم تا ابهامات آن برطرف شود و برای جامعه کارگری قابل استفاده باشد.